Aliağa Petkim Başantrenör Demir Ile Yol Ayrımında

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un, başantrenör Hakan Demir'i transfer etmek için Aliağa Petkim yönetimiyle temasa geçtiği bildirildi.

İZMİR - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un, başantrenör Hakan Demir'i transfer etmek için Aliağa Petkim yönetimiyle temasa geçtiği bildirildi. Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor yönetiminin başantrenörleri Hakan Demir'in transferi için kendilerini aradığını, bu doğrultuda Demir ve Trabzonspor yönetimiyle görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Öte yandan Trabzonspor yönetiminin Hakan Demir ile büyük ölçüde anlaştığı ve yarın sözleşme imzalayabileceği, Aliağa Petkim'in Demir ile yollarını ayırmasının ardından başantrenörlük görevi için Gökhan Taştimur ile görüşebileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: