Aliağa Petkim Deplasmanda Yine Kazanamadı

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 84-79 mağlup olan Aliağa Petkim, son sıraya geriledi.

İZMİR - Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 84-79 mağlup olan Aliağa Petkim, son sıraya geriledi. Ligde 2 galibiyetini de İzmir'de kazanan Aliağa Petkim, bu sezonki 4. deplasman maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne mağlup oldu. Son periyotta rakibine üstünlük kurmasına rağmen aradaki farkı kapatamayan İzmir temsilcisi, 10. haftayı son sırada tamamladı. Aliağa Petkim'de 40'ar dakika oyunda kalan Marshall 27, Sommerville ise 21 sayı kaydetti. Ligde 10 maçta ortalama 35 dakika oyunda kalan Sean Marshall, 20,9 sayı ve 5,1 ribaund ortalamalarını yakaladı. İzmir temsilcisi gelecek hafta Anadolu Efes'i konuk ettikten sonra Beşiktaş İntegral Forex ve Royal Halı Gaziantep'le deplasmanda karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: