Aliağa Petkim Sonunda Güldü

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ı 77-69 mağlup eden Aliağa Petkim, bu sezon ilk galibiyetine ulaştı.

İZMİR - Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ı 77-69 mağlup eden Aliağa Petkim, bu sezon ilk galibiyetine ulaştı. Sezona Uşak'taki Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası B Grubu maçlarıyla başlayan Aliağa Petkim, burada oynadığı Uşak Sportif, Galatasaray Liv Hospital ve Beşiktaş İntegral Forex maçlarını kaybetti. Ligde ilk 2 haftada Aliağa'da Banvit'e ve deplasmanda Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ne mağlup olan Aliağa Petkim, bu sezon ilk galibiyetini son şampiyon Galatasaray Liv Hospital karşısında aldı. İzmir temsilcisi ligde geçen sezon dahil 11 resmi maç sonra ilk galibiyetine ulaştı. Sarı kırmızılı ekip karşısında Marshall'ın 17, Sommerville'in ise 15 sayıyla oynadığı Aliağa Petkim, rakibiyle oynadığı 11. karşılaşmada ikinci galibiyetini aldı. İzmir temsilcisi Galatasaray Liv Hospital karşısında son galibiyetine 21 Nisan 2010'da Aliağa'da 83-76'lık skorla ulaşmıştı. Aliağa Petkim, gelecek hafta Fenerbahçe Ülker'i konuk ettikten sonra diğer İzmir ekibi Pınar Karşıyaka ile yine Aliağa'da karşılaşacak. - Takımımız güveni boşa çıkarmadı Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Uğur Eren, yaptığı açıklamada, Galatasaray Liv Hospital gibi çok güçlü bir rakip karşısında taraftarlarına galibiyet sevinci yaşattıklarını için mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti: "Aliağa’da sporu fair play ruhuyla yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorduk. Şanssızlıklar nedeniyle kötü sonuçlar aldık ama Şon şampiyon karşısındaki bu haklı galibiyetimizle takımımız kentimize büyük sevinç yaşattı. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyor, taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz