Aliağaspor FK, genç yetenek Erkan Gövercin’i renklerine bağladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin iddialı takımlarından Aliağaspor FK, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Gövercin ile anlaşma sağladı.Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin önemli takımlarından Aliağaspor FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin iddialı takımlarından Aliağaspor FK, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Gövercin ile anlaşma sağladı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin önemli takımlarından Aliağaspor FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı siyahlılar, bu kapsamda 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Gövercin için harekete geçti. Şampiyonluk hedefi ile yola koyulan Aliağaspor FK, Bornova Yeşilova forması ile mücadele eden genç oyuncu ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.
Futbola İzmir Büyükşehir Belediyespor’da başlayan genç yetenek, 6 sezon mavi beyazlı ekipte forma giydi. Daha sonra Göztepe’ye transfer olan Gövercin; U21, Akademi ve Elit Liglerinde 78 resmi karşılaşmada ter döktü. BAL Liginde ise genç oyuncu, 26 maçta 3 gol kaydetmeyi başardı.
Öte yandan Aliağaspor FK, Erkan Gövercin’in yanı sıra geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan orta saha oyuncusu Arda Saltan ve sağ bek Yunushan Memişoğlu ile de yeniden anlaşma sağladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz