Alikahya Gençlik Merkezi Hizmete Girdi

İzmit Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile şekillendirdiği çalışmalarına hızla devam ediyor.

İzmit Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile şekillendirdiği çalışmalarına hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Gençlik Merkezi'ni hizmete açan İzmit Belediyesi Alikahya Gençlik Merkezi'ni de hizmete geçirdi. Merkeze, gençlik çalışmalarının yanı sıra gönüllü öğretmenler etüt desteği de verecek. Merkezin açılışına İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, Alikahya Eski Belediye Başkanı İhsan Sarıca, İzmit Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Alikahya Geçlik Merkezi'nde 3 etüt odası, çok amaçlı salon ve bilgisayar odası bulunuyor. Etüt için merkeze gelen öğrencilere Halk Eğitim tarafından görevlendirilen öğretmen dışında 10 gönüllü eğitmen ders verecek.

Reklam
Reklam

Açılışta söz alan İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan adeta bir eğitimci gibi çalışıyor. İhtiyaçları çok kısa sürede tespit edip hemen sonuçlandırıyor. Bu hafta her gün eğitimle ilgili bir etkinlikte Başkan Doğan ile birlikteydik. Tüm bu etkinliklerde İzmit Belediyesi'nin imzası var" dedi.

Açılan Gençlik Merkezi'nde etüte gelen öğrencilere gönüllü olarak ders veren İzmit Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri adına söz alan Haluk Güraksın, "Bizler geleceğimizi şekillendirirken çevremize duyarsız kalmamak için çalışıyoruz. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bize bu konuda önemli bir destek veriyor. Bizleri dinliyor ama bundan da önemlisi Başkan Doğan bizleri anlıyor. Biz gençler burada olmaktan ve kentimize katkı sağlıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Açılışta söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, "Biz insan odaklı çalışan bir belediyeyiz. İnsana yatırım yapmaktan vazgeçmiyoruz. İnsana yapılan yatırımlarda en hayırlı olanı hiç kuşkusuz eğitime yapılandır. Bizde bu nedenle Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de dediği gibi adeta eğitimci gibi çalışıyoruz. Bu merkezleri sayısı artacak" dedi.

Reklam
Reklam

Gönüllü olarak merkezde ders verecek İzmit Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür eden Doğan, açılışa gelen çocuklara gönüllü eğitmenleri örnek almalarını ve onların bilgilerinden yararlanmalarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: