Alikahya'da Yıl Sonu Sergisi

İZMEK Alikahya Kurs Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı eserlerden oluşan yılsonu sergisi...

İZMEK Alikahya Kurs Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı eserlerden oluşan yılsonu sergisi yapıldı.

Mefruşat, iğne oyası, giyim, kuaförlük, İngilizce, gitar, bağlama, örgü ve cilt bakımı kurslarına katılan 170 kursiyerin işlerinin sergilendiği sergi renkli görüntülere sahne oldu. Alikahya Kurs Merkezi'nde düzenlenen sergi açılışında konuşan İzmit Halk Eğitim Müdür Vekili Cevat Kenar İZMEK kurslarına ilginin her geçen gün arttığını söyledi. İzmit Belediyesi'nin desteği ile kurslardaki kalitenin arttığını söyleyen Kenar, "Bir önceki yıla göre kurs ve kursiyer sayımızda ciddi bir artış var. Önümüzdeki yıl kurs sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. İZMEK her geçen gün daha da güçleniyor" dedi.

Reklam
Reklam

Açılışta söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İZMEK kurslarını önemsediklerini söyledi. Kadınların her şeyin en iyisine en güzeline layık olduğunu vurgulayan Doğan, "Siz burada olduğunuz için biz buradayız. Sizler olmazsanız bizim ya da kursların varlığının hiç önemi yok. Biz her sene daha iyi ne yapabiliriz diye düşünüyor ve İZMEK kurslarını bir adım öteye taşımak adına çaba sarf ediyoruz. Bugün bu güzelliği görünce emeklerimizin boşuna gitmediğini görüyorum. Seneye her şey daha da güzel olacak" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından katılım belgelerini alan kursiyerler açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa gelenlere sergiyi gezdirdi. Gitar kursuna gelen minik kursiyerler açılışta mini bir konser vermeyi de ihmal etmedi. Alikahya Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen sergi açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç,İzmit Halk Eğitim Müdür Vekili Cevat Kenar, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Acar ve Filiz Ertürk, Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul,Kurs Hocaları Belma Zıktalaşlı, Havva Altaş, Nejla Kılıç,Serpil Taban, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Bu arada yine Alikahya Turnaoğlu Kurs Merkezinde de yıl sonu sergisi düzenlenerek kursiyerlere belgeleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: