Alina Boz, Yılanların Öcü'nün Ömer'iyle beraber

Paramparça dizisinin hırçın kızı Hazal'ı canlandıran Alina Boz, gönlünü meslektaşına kaptırdı. Alina Boz'un Yılanların Öcü'nde Ömer karakterini canlandıran Burak Yörük ile flört ettiği öğrenildi.

Star TV'de ekranlara gelen Paramparça dizisinin Hazal'ı Alina Boz'un yeni bir aşk yaşadığı öğrenildi. Dizinin yayınlandığı günden bu yana hayran kitlesi sürekli artan Alina Boz'a Erken yaşta gelen şöhretin ardından flört teklifleri alıyor musunuz?" sorusu sorulmuş. Genç oyuncu şu cevabı vermişti: "Instagram'dan flört teklifleri geliyor. Ama bu tabii ki bu şekilde olmaz. Hayatımda biri yok yalnızım." İddialara göre Alina Boz, gönlünü bir meslektaşına kaptırdı, güzel genç yıldızın, Yılanların Öcü'nde Ömer karakterini canlandıran Burak Yörük ile flört ettiği öğrenildi.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Hazal karakterinde gösterdiği performansla sık sık adından söz ettiren Alina Boz, şu sıralar sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. DDizideki karakteri ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren genç oyuncu Alin Boz, 14 Haziran 1998'de Moskova'da doğmuştur. 9 yaşında tiyatro eğitimi almayan Boz, reklam filmlerinde oynamaya başlamıştır. İlk kez Cesur Hemşire dizisi ile kariyerine adım atan Alina Boz, canlandırdığı Canan karakteri ile hafızalarda yer edinmiştir. Ünlü komdyen Ata Demirer ile Avea reklam filmlerinde rol alan Boz, şimdilerde Paramparça dizisinde Gülseren karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay'ın kızı rolünde karşımıza çıkmaktadır. Genç oyuncu bugüne kadar "Ben Onu Çok Sevdim", "Farklı Boyut", "Hayat Yolunda" dizilerinde rol almıştır.

YILIN EN İYİ GENÇ OYUNCUSU

Marmara Üniversitesi'nin kısa süre önce kaybettiğimiz Kayahan'ın adına düzenlediği "Kayahan Medya Sanat Ödülleri"nde, üniversite öğrencilerinin oylarıyla "Yılın En İyi Genç Oyuncusu" ödülüne layık görülen Alina Boz'a ödülünü Marmara Üniversitesi Türkçe Basın Kulübü üyesi Aslıhan Alkanat takdim etti. "Paramparça" dizisi de "Yılın En İyi Dizisi" olarak ödüllendirildi.