Alışveriş Merkezi Önünde Unutulan Bavul, Polisi Alarma Geçirdi

Gaziantep’te, bir alışveriş merkezi önünde unutulan bavul, polisi alarma geçirdi. Çevre güvenliği alan polis, bomba...

Gaziantep’te, bir alışveriş merkezi önünde unutulan bavul, polisi alarma geçirdi. Çevre güvenliği alan polis, bomba imha uzmanlarını çağırdığı sırada bavulun sahibi ortaya çıkınca, çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Edinilen bilgiye göre, İncilipınar Mahallesi Nail Bilen Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde bavulunu unutan vatandaş, buradan ayrıldı. Market çalışanları ve çevre sakinleri ise bavulu görünce, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bavulun sahibini bulamayınca, çevre güvenliğini alarak olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı. Bu sırada polislerin yanına gelen bir vatandaş, bavulun kendisine ait olduğunu ve burada unuttuğunu söyledi. Bunun üzerine kimlik kontrolü yapan polis, vatandaşı uyararak bavulunu almasını istedi. Bavulunu olay yerinden alan vatandaş bölgeden uzaklaşınca, ekipler de güvenlik şeridini kaldırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: