Alışveriş merkezinde akılalmaz ölüm

Denizli'de, kuaför S.Y. (30), polislikten emekli olan babasına ait tabancasını göstermek isterken kazayla aynı zamanda...

Denizli'de, kuaför S.Y. (30), polislikten emekli olan babasına ait tabancasını göstermek isterken kazayla aynı zamanda arkadaşı da olan bir aylık evli kozmetik ürün pazarlamacısı Ömer Kabaağaç'ı (26), kalbinden vurup öldümüne sebep oldu.

Kozmetik ürün pazarlamacısı Ömer Kabaağaç, saat 15.00 sıralarında Çamlık Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezindeki müşterisi S.Y.’nin işlettiği kuaför salonuna gitti. Kabaağaç, aynı zamanda arkadaşı olan kuaför S.Y. ile bir süre sohbet etti. Bu sırada S.Y., polislikten emekli olan babasına ait tabancasını Kabaağaç’a göstermek istedi. S.Y.’nin elinin yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu tabancadan çıkan kurşun bir aylık evli arkadaşı Kabaağaç’ın kalbine saplandı. Genç pazarlamacı, olay yerinde öldü.

Reklam
Reklam

Silah sesleri üzerine kısa süreli paniğin yaşandığı alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri, durumu polis ve 112 Acil Servis’e bildirdi. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, alışveriş merkezindeki Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından açılan sergide görevli polis memurları olaya ilk müdahaleyi yaptı.

Polisler, S.Y.’yi gözaltına alırken, suç aleti tabancaya el konuldu. S.Y.’nin İstanbul'da olduğu öğrenilen babası N.Y.’nin de gözaltına alınacağı öğrenildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: