Alışverişlerde PAKSİT dönemi

Bank Asya, peşin ödemeleri sonradan taksitlendiren PAKSİT uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama ile Asya Card kullanıcıları...

Bank Asya, peşin ödemeleri sonradan taksitlendiren PAKSİT uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama ile Asya Card kullanıcıları ülke içinde ve dışında yaptıkları 50 lirayı aşan bütün peşin harcamalarını ekstre kesim tarihine kadar talep ederek taksitlendirebiliyor.
Business kartlara da hitap eden PAKSİT, 36 aya kadar taksit imkânı sunuyor. Uygulamaya dair talepler iletişim merkezi, internet şubesi ve SMS kanalıyla yapılabiliyor.
İşlem sayısında sınırlama bulunmayan PAKSİT sayesinde Asya Card kullanıcıları, her türlü peşin alışverişlerini diledikleri gibi taksitlendirebiliyor. İlk ay ekstrede kâr payı da uygulanmıyor. Diledikleri vadede ödemelerini yapabilen kartlılar her yerde taksitli alışveriş yapabilme avantajı elde ediyor.
PAKSİT uygulamasının kolay elde edilebilir bir finansman desteği ürünü olduğunu belirten Bank Asya Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ercüment Güler, “Bu uygulamamız kimi yanları ile tüketici finansman desteğine benzeyen bir ürün olarak görülebilir. Müşterilerimiz prosedürlerle mücadele yerine, kredi kartı limitleri dâhilinde her türlü peşin harcamaları sonradan taksitlendirerek, ödeme zamanını diledikleri gibi uzatabilecek. Bugün pek çok işyerinde kredi kartı ile tek ödeme yapıldığında ürün ya da hizmetler satıcı ile pazarlığa tabii olarak ciddi oranda indirimle alınabiliyor. Biz rakip uygulamalardan ayrı olarak Business kartlarımızı da hizmet kapsamına alarak ticari müşterilerimize de finansman desteği sunmayı hedefledik. Bu proje, alım gücünü artırmak ve alışverişlerinde kolaylık tanımak için AsyaCard kullanıcılarına sunduğumuz ayrıcalıklardan biridir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz