Alkol İle Mücadele Derneğinden Çaycuma’ya 1500 Fidan Dikildi

Zonguldak Alkol ile Mücadele Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokol çerçevesinde Çaycuma...

Zonguldak Alkol ile Mücadele Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokol çerçevesinde Çaycuma Hacılar Köyü’ne bin 500 defne fidanı dikildi.

Zonguldak Alkol ile Mücadele Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan protokol çerçevesinde Çaycuma Hacılar Köyü’ne bin 500 defne fidanı dikildi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Zonguldak Orman İşletme Müdür Yardımcısı Songül Varlı, Çaycuma Orman İşletme Şefi İlhan Albuz, Zonguldak Alkol ile Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan, Belediye Kültür Müdürü Veysel Özkan da öğrenciler ile hazırlanan alana fidanları diktiler.

Reklam
Reklam

Zonguldak Alkol ile Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan öğrencilerle bağımlılık ile ilgili seminerler, aktiviteler yaptıklarını ve devam edeceklerini söyleyerek, “10 bin ağaçlık projenin ilk ayağı olan Çaycuma’da bin 500 adet fidanı ağaçla buluşturacağız. Emeği geçen İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Orman İşletme Müdürlüğümüze ve şefliğimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize sosyal yaşama katılmalarını öğretmeye çalışıyoruz. Her derneğin sıkıntıları var, ancak alkol her ailenin sıkıntısı olabiliyor. Bu amaç doğrultusunda çocuklara eğitim vermeye çalışıyoruz. Derneğimiz kapanmasın. Belediye Başkanımız Mithat Gülşen de derneğimize katkı vereceğine söz verdi” dedi.

Belediye Başkanı Mithat Gülşen doğaya katkı verecek bir projeye gerçekleştirdiği için Alkolle Mücadele Derneği’ne teşekkür ederek, "Doğa ile iç içe yaşamak, doğa ve ağaç sevgisini genç nesillere aşılamak amacıyla bu tür etkinliklere destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Alkolle mücadeleyi amaç için kurulmuş derneğe elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: