Alkol kurbanı Victoria yaşam savaşı veriyor

Sahte içkiden zehirlenen Rus rehber Victoria Nikoloeva, yaşam savaşını sürdürüyor.

Sahte içkiden zehirlenen Rus rehber Victoria Nikoloeva, yaşam savaşını sürdürüyor.

Bodrum’da sahte içkiden zehirlenen ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne getirilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan 23 yaşındaki Rus rehber Victoria Nikoloeva, yaşam savaşını sürdürüyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin yoğun bakımda yaşam destek ünitesine bağlı olarak ölüm kalım savaşı veren Victoria Nikoloeva’nın sağlık durumunda herhangi bir ilerleme olmadığı belirtildi. AÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, Rus rehberin beynine kan gelmeye devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Bizim için o bir yoğun bakım hastası. Victoria’nın sağlık durumu ile ilgili olarak uzman heyetimiz ile birlikte her gün düzenli toplantı yapıyoruz. Hastamız bugüne kadar hiçbir tedaviye cevap vermedi. Ancak bitkisel hayata girdi diyebileceğimiz bir durum da henüz oluşmadı. Yani beyninde kan dolaşımı olduğunu görüyoruz. Victoria’nın tedaviye bir an önce cevap vermesi en büyük umudumuz."

VALİLİK: DENETİMLER SÜRÜYOR Öte yandan Antalya Valiliği’nden bugün yaptığı yazılı açıklamada, alkollü içki denetimlerinin sürdüğü bildirildi. 1 Haziran’da 19 ekiple turizm tesisleri, gezi ve tur tekneleriyle içki satış noktalarında yapılan denetimler rapor haline getirildiği belirtilen açıklamada, Alanya’da 142, Manavgat’ta 103, Kepez’de 111 olmak üzere diğer ilçelerle birlikte Antalya’da toplam 733 turizm tesisi, gezi ve tur teknesiyle içki satış noktasının denetlendiği kaydedildi. Toplanan bin 951 numune yediemine teslim edilirken, 11 numunede olumsuzluğa rastlandığı kaydedildi. Alanya’da, yediemine alınan 16 şişe viskiye savcılık kararıyla el konulduğu bildirilen açıklamada, alkollü içkilerle ilgili eğitimlere başlandığı ve hazırlanan 5 bin bilgilendirme broşürünün dağıtılmaya başlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

4 REHBER ÖLDÜ Sahte alkolden zehirlenen Rus rehberlerden 28 yaşındaki Maria Shalyapina ve 22 yaşındaki Zalyaeva Auilia Antalya’daki hastanede, 24 yaşındaki Alexandr Zhbckov Denizli’deki hastanede, 22 yaşındaki Marina Şevelyova ise döndükten sonra ülkesinde yaşamını yitirmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz