Alkol Şişede Durduğu Gibi Durmadı

Kastamonu’da gece geç saatlerde evine alkollü bir şekilde gelen bir kişi, düştüğü tuvalet boşluğunda 45...

Kastamonu’da gece geç saatlerde evine alkollü bir şekilde gelen bir kişi, düştüğü tuvalet boşluğunda 45 dakika boyunca yaşam mücadelesi verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Hepkebirler Mahallesi Çifte Hamam Sokakta ikamet eden İsmail Hakkı E. (35), gece geç saatlerde evine alkollü olarak geldi. Ayakta durmakta bile büyük güçlük çeken İsmail Hakkı E., evine girmek isterken ikinci kattan tuvalet havalandırma boşluğuna düştü. Bir kişinin dahi zor sığdığı boşlukta 45 dakika boyunca yaşam mücadelesi veren İsmail Hakkı E.’yi olay yerine çağrılın Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler kurtardı. Polis ve sağlık ekiplerinin de destek verdiği kurtarma operasyonunda zor şartlarda yukarıya doğru çekilen İsmail Hakkı E., sedyeyle ambulansa kadar taşındı. Büyük acı çektiği görülen İsmail Hakkı E., daha sonra sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

İsmail Hakkı E.’nin ailesi, eve sarhoş bir şekilde geldiğini belirterek, dengesini kaybetmesi sonucu tuvalet havalandırma boşluğuna düştüğünü söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: