Alkol tartışması kanlı bitti: 1 ölü

KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de bir tekel bayi, ücretsiz alkol isteyen ve kendisine hakaret eden 2 kardeşi yağmuruna tuttu. Yaralanan 2 kardeşten biri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Buğday Pazarı mevkiinde faaliyet gösteren Kazım D. isimli şahsa ait tekel bayisine aşırı alkollü olarak gelen Erdem Ş. ve Erdal.Ş. isimli kardeşler, kendilerine ücretsiz alkol vermeyen işyeri sahibiyle tartıştı. Alkollü kardeşlere ücretsiz alkol vermemesi üzerine dövülen Kazım D., ruhsatsız silahıyla Erdem ve Erdal Ş. kardeşlerin üzerine ateş açarken, olayda Erdem Ş. sol omzundan Erdal Ş. ise kafasından vuruldu. Yaralı kardeşler ilk olarak Kırşehir Devlet Hastanesi'ne
kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafasından yaralanan ve hayati tehlike kaydıyla Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Erdal Ş. hastanede hayatını kaybetti. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Kazım D.'nin de 218 promil alkollü olduğu ortaya çıkarken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirdi.

Reklam
Reklam