Alkollü Motosiklet Sürücüsü Ve Arkadaşı Uçurumdan Düştü

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, manzara seyretmek için motosikletleri ile Zeyniler köy yoluna çıkan iki genç uçurumdan...

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, manzara seyretmek için motosikletleri ile Zeyniler köy yoluna çıkan iki genç uçurumdan yuvarlandı. Kazada, yaralanan gençler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken motosiklet sürücüsünün 117 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Rasim Ş. (38) ve arkadaşı Orhan Ş. (32), manzara seyretmek için motosikletle Zeyniler köy yoluna çıktı. Rasim Ş.’nin kullandığı 16 Z 2723 plakalı motosiklet, virajı alamayarak yaklaşık 20 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada, motosiklet sürücüsü Rasim Ş. ve arkadaşı Orhan Ş. yaralandı. Yaralılar, kurtarma ekiplerinin yarım saat süren çalışmayla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Motosiklet sürücüsü Rasim Ş.'nin yapılan kontrolde 117 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: