Alkollü Müşteri Ruhsatsız Tabancayla Barda Ateş Açtı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir barda meydana gelen olayda, alkollü olduğu belirlenen bir kişinin açtığı ateş...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir barda meydana gelen olayda, alkollü olduğu belirlenen bir kişinin açtığı ateş sonucu biri kadın iki kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Şahsın 175 promil alkollü olduğu belirlendi.

Mudanya Halitpaşa Caddesi’nde faaliyet gösteren bir barda alkol alan İsmail A.(56), karşı masada oturan kişilere ruhsatsız tabancasıyla ateş açtı. Masada oturan ve barda müzisyenlik yaptığı öğrenilen Emine Bekereci (49) ile müşterilerden Bülent Öztaş (25), Cevat Gündoğdu (60) ve Kamil Kılıç (31) yaralandı. 112 Acil Servis ambulansları tarafından Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Emine Bekereci hayatını kaybetti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Bülent Öztaş da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Olayda hayatını kaybeden Emine Bekereci’nin 2 çocuk annesi, Bülent Öztaş’ın da 1 çocuk babası olduğu belirtildi. Polis tarafından gözaltına alınan İsmail A. ise verdiği ilk ifadesinde, "Alkollüydüm, hatırlamıyorum. Şahısları tanımıyorum" dediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: