Alkollü sürücü yolu savaş alanına çevirdi

Ankara'da, aşırı hız yapan alkollü sürücünün kullandığı aracın, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarpması sonucu 2...

Ankara'da, aşırı hız yapan alkollü sürücünün kullandığı aracın, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Altındağ ilçesi İrfan Baştuğ Caddesi üzerindeki Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen alkollü sürücü, 06 MCT 91 plakalı otomobiliyle aşırı hızla ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, kırmızı ışıkta bekleyen Mustafa Toygar yönetimindeki 06 AH 9384 plakalı otomobile arkadan çarptı. Mustafa Toygar'ın aracı da, önünde bekleyen 06 BM 5055 plakalı otomobile vurdu. Zincirleme kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazanın ardından olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazaya sebep olan araçtaki bira kutuları dikkat çekti. İrfan Baştuğ Caddesi, bir süre tek taraflı olarak trafiğe kapandı. Kaza ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: