Alkollü Sürücünün Kullandığı Araç Otobüs Durağına Girdi: 3 Yaralı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde otomobil, otobüs durağına çarptı. Elektrik direğine çarparak durabilen araçta bulunan 3 kişi...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde otomobil, otobüs durağına çarptı. Elektrik direğine çarparak durabilen araçta bulunan 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsünün 139 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kükürtlü Mahallesi Sırameşeler Metro İstasyonu önünde, sabah saatlerinde meydana gelen kazada Turgay A. (24) idaresindeki 16 FS 689 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, otobüs durağına çarptı. Sürüklenen otomobil, daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Ferhat Ç. (25) ve Vedat A. (33) kırılan camlardan fırlayarak yol ortasına savruldu. Sürücü Turgay A. ise koltuğunda sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Turgay A. sedyeye konuldu. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Görgü tanıkları, kazanın otomobilin aşırı hız yapmasından kaynaklandığını öne sürdü. Kazanın erken saatlerde meydana gelmesi ve kaza anında durağın boş olması muhtemel can kaybını önledi. Araçta bira şişeleri bulunması dikkat çekerken yapılan incelemede sürücü Turgay A.’nın 139 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: