Alkollü sürücünün talihsizliği

ANTALYA (İHA) - Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, alkollü şekilde araç kullnan şoför, yol kenarındaki korkuluklara çarptı. Hafif şekilde yaralanan ve hastaneye götürülmek istenen şoförü talihsizlik peşini bırakmadı. Araçtan indikten sonra önce farkedemediği çukura düştü, gözlüğünü kaybetti daha sonra da bindiği ambulansın kapısı kilitli kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Çakırlar mevkiinde alkol alan ve şehir merkezindeki evine gitmekte olan Dilaver Avgören'in (41) kullandığı 07 CJV 50 palakalı oktomobil, Hürriyet Caddesi üzerinde korkuluklara çarptı. Otomobiliyle yol kenarıdaki bulunan çukura düşmekten, demir korkuluklara çarparak kurtulan Avgören, otomobilinin hava yastığı yarım açıldığı için başını ön cama çarparak yaralandı. Avgören kazanın ardından otomobilinden inmek isterken, karanlıktan dolayı farkedemediği çukura düştü. Olay yerine çok yakın olan itfaiye ekipleri tarafından düştüğü çukurdan çıkartılan Avgören, gözlüğünü düşürdüğünü söyleyerek bulunmasını istedi. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü çukurda kısa bir aramanın ardından bulunan gözlük Avgören'e iade edildi. Başında kanama olan Avgören için olay yerine gelen polis ekipleri ambulans çağırdılar. Ayakta durmakta zorlanan Avgören, polislerin kendisini tutmasına sinirlenirken, doktorların kendisini tedavi etmesini istemedi. Polisler tarafından güçlükle ikna edilerek ambulansa bindirilen Avgören'in şanssızlığı burada da yakasını bırakmadı. Olay yerine gelen ambulansın şöförü kilitli kalan ambulansta kontak anahtarını unuttuğunu anlayınca, ambulansın kapısını açmak için hummalı bir çalışma başladı. Yaralı, ambulansın içerisinde hastaneye götürülmeyi beklerken 112 Acil Servisleri ekipleri buldukları bir levyeyi arka panelin küçük penceresinden uzatarak otomatik pencereyi açmayı denediler. İlk denemelerde başarısız olan 112 Acil Servis ekipleri, daha sonra pencereyi açmayı başararak ambulansın kapılarını güçlükle açtılar. Avgören yaşadığı talihsizliklerin ardından hastaneye götürülmek üzere ambulansla yola çıktı. Polislere ismini bile söyleyemeyen Avgören'in kimlik bilgileri otomobilde yapılan incelemenin ardından ruhsattan tespit edilirken, otomobilin içindeki ve bagajındaki bira şişeleri polis tarafından bulundu.

Reklam
Reklam

Polisler olayla ilgili soruşturma başlatırken, Avgören'in ifadesi aşırı alkollü olduğu için alınamadı. Avgören'in otomobili, kaza sonrasında hurda haline gelirken, otomobil çekici tarafından trafik otoparkına çekildi.