"All-Star" biletleri satışa çıktı

İSTANBUL (İHA) - 22-23 Ocak tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek olan All-Star Haftasonu organizasyonuna ait biletler satışa çıktı.

Biletix üzerinden satışa sunulan biletler etkinlik günlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu gişelerinden de temin edilebilecek. İki kategori olarak düzenlenen ve gişe fiyatları 5 ve 10 YTL olarak belirlenen biletler, kombine olarak da satın alınabilecek. Her iki günkü etkinlikleri de izlemek isteyen basketbolseverler, kombine bilet alarak yüzde 25'lik bir indirimden faydalanabilecek.

Reklam
Reklam

1996 yılından bu yana ilk kez düzenlenecek olan bu dev organizyon, TBL ve TBBL yıldızlarını biraraya toplarken, aralarında Gülşen ve Athena'nın da yer aldığı birçok sürpriz ismi de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basketbolseverlerin huzuruna getirecek.

İki günlük program dahilinde Liglerimizde yer alan en iyi oyuncuları karşı karşıya getirecek olan "All-Star" maçlarının yanısıra erkekler "Smaç Yarışması", "Mix-stars 3x3" maçları, erkekler ve bayanlar kategorilerinde "3 Sayı Şut Yarışması" yapılacak. Ayrıca Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bu büyük heyecana ortak olan basketbolseverlerin katılacağı eğlenceli ve ödüllü yarışmalar da organize edilecek.

All-Star maçında forma giyecek olan isimler, basın mensupları, TBL ve TBBL kulüp idarecileri, TBL ve TBBL antrenörleri ve basketbolseverlerin değerli oyları ile belirleniyor. All-Star oylamasına katılmak isteyen basketbolseverler Türkiye Basketbol Federasyonu'nun " www.tbf.org.tr " adresli resmi internet sitesinden elektronik olarak oy kullanabiliyorlar. Bugün sona erecek oylama işleminin ardından sonuçlar yarın kamuoyuna açıklanacak.

Reklam
Reklam