"Allah ne muradınız varsa versin"

Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluk sevincini soyunma odasında kulüp başkanı Özhan Canaydın ile birlikte yaşadılar. Canaydın, "Sizler beni sevilen adam pozisyonuna getirdiniz" dedi.Kayserispor'u 3-0 yenen ve Denizli'den de istediği haberi alan

futbolcular, soyunma odasında şampiyonluk şarkıları söylediler. Kulüp Başkanı Özhan Canaydın da soyunma odasına inerek futbolcuları kutlarken, sarı-kırmızılı oyuncular, Canaydın'ı "En büyük başkan bizim başkan" tezahüratıyla karşıladılar.

Canaydın, yaşattıkları mutluluktan dolayı oyunculara teşekkür ederek, bu başarının futbolcuların eseri olduğunu kaydetti. Canaydın, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Hakikaten çok zorlu bir sezon oldu. Zaman zaman çok üzüldük. Siz de üzüldünüz. Allah büyük, bugün hepimizi güldürdü. Bu olayın bereketi sizin çalışmalarınızın eseridir. Benim ve yönetimin iyi niyetidir.

Bizi çok yıprattılar. Canı gönülden bağırmadılar bugün. Olsun, sevenimiz de olacak, sevmeyenimiz de olacak. Sizler beni sevilen adam pozisyonuna getirdiniz. Onun için çok teşekkür ediyorum. Allah ne muradınız varsa versin."