'Allah’ın Sadık Kulu: Barla' filminin gösterimi 2 hafta uzatıldı

Türkiye genelinde 4 Kasım’da vizyona giren, ilk uzun metrajlı animasyon filmi 'Allah’ın Sadık Kulu: Barla'nın...

Türkiye genelinde 4 Kasım’da vizyona giren, ilk uzun metrajlı animasyon filmi 'Allah’ın Sadık Kulu: Barla'nın gösterimi yoğun ilgi sebebiyle iki hafta daha uzatıldı.
Dadaş Klas Sineması işletmecisi Ethem Sönmez, vatandaşların 'Allah’ın Sadık Kulu: Barla' filmine akın ettiğini, henüz filmi izleyemeyen Erzurumlular için gösterim süresini iki hafta daha uzattıklarını söyledi. Erzurumluların filmi daha rahat izlemesi için büyük salona aldıklarını belirten Sönmez, filme bu kadar çok ilgi odağı olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.
Bediüzzaman Said Nursi'nin Isparta Barla'daki çile ve mücadele dolu hayatının bir bölümünü anlatan 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla' filmine övgülerde bulunan Sönmez, “Keşke bu tür filmler daha çok olsa. Her hafta yabancıların yaptığı bir tane animasyon film vizyona giriyor. Çocuklarımız yabancıların kültürüyle yetişeceğine kendi kültürümüzün ürünü olan bu tür filmlerle beslemesi daha güzel olur.” diye konuştu.
Erzurum Cafe De Sinema'nın yetkilileri ise gördükleri ilgiden memnun olduklarını, bütün seansların dolu geçtiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz