Alleben Yüzme Havuzu Su Sporları Şenlikleri Yapıldı

Gaziantep Alleben Yüzme Havuzu Su sporları şenlikleri yapıldı. Yarışmaya Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya ve Mersin...

Gaziantep Alleben Yüzme Havuzu Su sporları şenlikleri yapıldı. Yarışmaya Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya ve Mersin takımları katıldı. Adana Gençlik Spor takımı 9-10 yaş kızlar kategorisinde ikinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Gençlik spor yüzme takımı yönetici antrenörleri ve sporcuları makamında kabul etti.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Koordinatörü Nesrin Olgun Arslan, şunları söyledi:

"Gaziantep ili Şehitkamil Alleben Yüzme Havuzu su sporları şenliklerinde ferdi yarışlarda 9-10 yaş erkeklerde Efe Altunbüken 50, 100 metre Kurbağalama ve 200 metre karışık da birinci, 100 metre kelebekte ise ikinci oldular. 9-10 yaş kızlarda ise Ebru Soyer 50 metre kurbağa ve 100 metre kelebekte birinci, 100 metre karışıkta ikinci, 50 metre serbeste üçüncü, Ayşe Ceren Timur 50 metre serbest ve kelebekte birinci, 100 metre kelebekte ikinci, 100 metre karışıkta dördüncülüğü elde etti.

Reklam
Reklam

11-12 yaş kızlarda Bengisu Aksu 50, 100 metre sırtüstünde ikinci, 50 metre kurbağada üçüncü, 100 metre serbeste ise yedinci olmuştur. Bizlere her zaman destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederim."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Gaziantep‘te düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren tüm sporcuların başarılı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, antrenörler ve ailelerine yüzme sporuna vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Yüzmede milli takımlara yeni sporcular göndermeyi hedeflediklerini ifade eden Hadi, yüzmede sporcu ve kulüp sayısının artması için çaba gösterdiğini kaydetti.

Ziyarete, Gençlik Spor Kulübü Yüzme Antrenörlerinden Hafize Ece Yörüsün, Ahu Tütün Irmak, Cevdet Altuğul, Gizem Avcı ve Abdullah Uyanık katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz