Alman Amatör Takımı Kamp İçin Didim’de..

Almanya’nın Hessien Eyaleti Amatör lig ekiplerinden Birlikspor Biblis takımı bir haftalık kamp için Didim’e geldi.Didim...

Almanya’nın Hessien Eyaleti Amatör lig ekiplerinden Birlikspor Biblis takımı bir haftalık kamp için Didim’e geldi.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı’nın daveti üzerine Almanya’nın Hessien Eyaleti Amatör lig ekiplerinden Birlikspor Biblis takımı kamp çalışmalarını Didim’de sürdürüyor. 16-23 Şubat 2013 tarihleri arasında Didim’de kamp yapacak olan ve 24 kişiden oluşan kafile hazırlıklarını Didim Şehir stadında sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Metin Ateş Kulüplerinin 1982 yılında kurulduğunu ve daha önce hazırlık kampları için Antalya’yı seçtiklerini söylerken “Belediye başkanımız bizi davet etti, biz de takım olarak ilk kez Didim’e geldik. Ben bireysel olarak daha önce 3 kez Didim’e gelmiştim. Amatör bir takımız; Futbolcularımız Almanya’da doğmuş Türk kökenli futbolcular; kendileri de burayı çok beğendi. Havası doğası güzel bir yer; Almanya’daki takımları burayı tavsiye edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ateş, belediye’nin desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarken 21 Şubat Perşembe günü saat 14:00’de Didim Belediyespor ile dostluk maçı yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: