Alman anne 5 çocuğunu öldürmekle suçlanıyor

Almanya'nın Kiel kenti yakınlarında bir köyde yaşayan 31 yaşındaki Alman anne, 3 ila 9 yaşları arasındaki 5 çocuğunu öldürmekle suçlanıyor.

Savcılık açıklamasında annenin iki ayrı kişiden olduğu belirtilen çocuklarından bazılarının cesedinin evinde, diğerlerinin ise yakınlarının evinde bulunduğu belirtildi. Çocukların uyuşturulduktan sonra boğularak öldürüldüklerinin tahmin ediliyor. Çocukların cesetleri üzerinde otopsi yapılırken, psikiyatri kliniğine sevk edilen anne, çocuklarının belirsiz bir sebeple aniden öldüklerini iddia etti.

Reklam
Reklam

Alman ailenin müstakil bir evde yaşadığı Darry ilçesi sakinleri olayın şokunu yaşarken, Belediye Başkanı Olaf Arnold, çocukların okula bakımsız halde geldiği için bir ay evvel Gençlik Dairesi'nin haberdar edildiğini, bir görevlinin ailenin evine gittiğini ve cesetlerle karşılaştığını kaydetti. Eyalet Başbakanı Harry Carstensen ise, korkunç bir olayın arkasında yatan gerçeklerin incelemeler sonrasında anlaşılacağını belirtti.

Bu arada Almanya'nın Plauen kentinde bulunan üç çocuk cesediyle ilgili soruşturma sürerken, 28 yaşındaki anne Susann F. son bir kaç yılda 9 defa taşındığı, her defasında cesetleri beraberinde götürdüğü ve daha başka bebek cesetlerine de rastlanabileceği bildirildi.

İHA