Alman Başkonsolos Wolke, Edirne Valisi Duruer'i Ziyaret Etti

Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na atanan Jutta Wolke, Edirne Valisi Hasan Duruer'i makamında ziyaret etti.Başkonsolosluğun görev sınırları...

Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na atanan Jutta Wolke, Edirne Valisi Hasan Duruer'i makamında ziyaret etti.

Başkonsolosluğun görev sınırları içerisinde yer alan illere ziyaretler gerçekleştiren Wolke, bu kapsamda Edirne'ye geldi.
Alman heyet, Hasan Duruer'le bir süre görüştü. İstanbul Başkonsolosluğu görevine yakın zamanda atandığını belirten Jutta Wolke, sorumluluk alanında bulunan illere ziyaret kapsamında Edirne'ye geldiğini söyledi. Edirne'nin çok güzel bir şehir olduğunu ve burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan Wolke, zaman ayırıp kendilerini kabul ettiği için Duruer'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Vali Hasan Duruer ise Başkonsolosun kısa süre önce göreve başladığını ve şehirlerine ilk ziyareti olduğunu belirtti.
Edirne'yi daha önce çok sayıda konsolosun ziyaret ettiğini ifade eden Duruer, bundan sonra sürekli dış temaslarının devam edeceğini aktardı. Duruer, yabancı heyetlerin sürekli gelip gitmesini kentin aktif hale getirmenin bir sonucu olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: