Alman gazetelerinden aşk tatili

ANTALYA- Alman Bild gazetesinin ülkede doğum oranlarının düşüklüğünden endişe duyduğu için okuyucuları arasından Türkiye'ye gönderdiği 100 talihli çift, Antalya'da tatilin tadını çıkarıyor.

Gazetenin seçtiği talihli ilk 100 çiftten oluşan kafile, Türkiye'nin tatil cenneti Antalya'da bir haftadır güzel havanın tadını çıkarıyor. Lara'da yıldızlı Kervansaray Otel'de kalan 100 talihli çift, bu süre zarfında çocuk yapmaları halinde bir tatil daha kazanacak. Almanya'da genç nüfusun gittikçe azalması ve çocuk yapanların sayısının da düşmesi büyük sorun haline gelirken, Bild Gazetesi bu kampanya ile çiftleri çocuk yapmaya teşvik etmeyi planlıyor.

Reklam
Reklam

Otelin hazırlıkları genç çiftler için yaptığı hazırlık organizasyonun niteliğine çok uygun. Otelin Genel Müdürü Asım Şahinoğlu, gençlerin çocuk yapmaları için her ortamı hazırladıklarını, çiftlerin yalnız kalmaları için özel gece düzenlendiği ve odalarına afrodizyak etkili örneğin mesir macunu gibi ürünler konulduğunu belirtiyor.

Bunun yeni bir turizm dalı olduğunu kaydeden Asım Şahinoğlu, Alman çiftlerin Antalya'dan çok memnun kaldıklarını belirterek şööyle konuştu: "Romantik akşamlar düzenledik, restaurantlarımız da özel yemekler sundu. Yaşlanan Alman toplumunu gençleştirmesi için düşünülen bir organizasyon ve üst olarak Antalya'yı seçtiler. Bu da yeni bir turizm dalı oldu.Umarım başka ülkelerde bunu örnek alır ve daha çok turist ağırlarız. Otel içinde baş başa kalmalarını sağlıyoruz. Yine otel odalarında kendileri için çok özel hazırlıklar yaptık, romantik ortam hazırladık"

"Bild'le bebek tatiline" sloganlı kampanya çerçevesinde Türkiye'ye gelen çiftlerin arasında çeşitli mesleklerden Almanlar var. Doktor, makinist, satış elemanı, memurların bulunduğu çiftlerin yaş ortalaması ise 25 ile 35 arasında değişiyor. Gazeteye aşk tatili için başvuran Markus Betlina Buldouf çifti duygularını, "Bir bebek istiyoruz. Türkiye'de kendimize yeterli zaman ayırabileceğiz. Belki de bu kez olur" dediler.

Reklam
Reklam