Alman gençler, Antalya'daki otellerde staj yapacak

Alman gençler, ‘IdA Intercooltour’ adlı program çerçevesinde, WOW Otelleri'nde 2,5 ay boyunca staj yapacak. Antalya...

Alman gençler, ‘IdA Intercooltour’ adlı program çerçevesinde, WOW Otelleri'nde 2,5 ay boyunca staj yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden gençleri, Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, turizm şehri hakkında bilgilendirdi.
Proje kapsamında, daha önce staj yapmaya gelen gençlerin, Antalya’dan mutlu ayrıldıklarını umduğunu dile getiren Cemal Öcal, şehrin turizm potansiyeli hakkında Alman gençlere bilgi verdi. Antalya’nın tarihi, coğrafi, demografik yapısı, kültür ve sanat faaliyetleri hakkında da gençlere bilgi veren Öcal, Antalya’nın dünyada en çok turist alan destinasyonlardan biri olduğunu belirterek, “2010 yılı rakamlarıyla sadece dış hatlardan gelen turist sayısı 10 milyonun üzerinde.” dedi.
Alman gençler, AB mesleki staj projesi IdA Intercooltour kapsamında, projenin ortaklarından biri olan WOW otellerinde 2.5 ay boyunca staj yapacak.
IdA Intercooltour Projesi; 3 yıllık Almanya, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti’nin ortak olduğu meslek hayatına atılmakta zorluk yaşayan gençlerin değişimi aracılığıyla entegrasyonu amaçlayan ESF’nin (Europaischer Sozialfonds für Deutschland), ‘Değişim Yoluyla Bütünleşme’ hibe programı kapsamında bir AB gençlik değişimi projesi. AB Sosyal Fonu, Almanya Çalışma Bakanlığı tarafından finanse ediliyor. Projenin Türkiye ayağında Antalya Büyükşehir Belediyesi ve WOW Oteller Grubu ortak olarak yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz