Alman Konsolosluğuna Boyalı Saldırı

Türkiye'ye patriot füze sisteminin kurulmasını protesto eden bir grup eylemci, Alman Konsolosluğuna boyalı saldırı düzenledi....

Türkiye'ye patriot füze sisteminin kurulmasını protesto eden bir grup eylemci, Alman Konsolosluğuna boyalı saldırı düzenledi. Konsolosluğu adeta kırmızıya boyanan eylemciler, kayıplara karıştı.

Patriotların Türkiye'ye yerleştirilmesini protesto eden bir grup eylemci, Alman Konsolosluğu önüne geldi. Bir anda ellerindeki kırmızı boyaları konsolosluğa atan grup, kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Konsolosluğa yönelik boyalı saldırıdan, kapıda görevli polis memuru da nasibini aldı.

Olay sonrası çok sayıda polis ekibi, bölgeye sevk edildi ancak kaçan saldırganlar bulunamadı. Konsolosluk görevlilerinin yaşanan eylem sonrası boyaları suyla temizlemeye çalıştığı görüldü. Konsolosluğun güvenlik kameralarını inceleyen polis, eylemcilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Görgü şahitleri, "20-25 kişi geldi. Siyah giyimliydiler. Ellerindeki boyaları attılar ve sonra kaçtılar" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: