Alman Milletvekili Akdemir’i Ziyaret Etti

Almanya’nın Castrop-Rauxel şehri Milletvekili Frank Schwabe, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti.Almanya’nın Castrop- Rauxel...

Almanya’nın Castrop-Rauxel şehri Milletvekili Frank Schwabe, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti.

Almanya’nın Castrop- Rauxel şehri Milletvekili Frank Schwabe, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

Kardeş kent projesi kapsamında ziyaret gerçekleştiren Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Sosyal Demokrat Partisi Milletvekili Frank Schwabe, madenci bir aileden geldiğini ve Zonguldak’ın doğal güzelliğine hayran kaldığını söyledi. Başkan Akdemir ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren milletvekili, Türk halkının çok misafirperver ve sıcakkanlı olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kültürlerarası ilişkilerimiz hepimiz için çok önemlidir. Sizleri Zonguldak’ta görmek çok güzel, Almanya’da birçok Türk vatandaşımız var. Ancak hala Alman vatandaşların Türklere karşı bazı önyargıları olabiliyor. Almanların Türklere bakış açılarını biraz değiştirmemiz gerekiyor. Bizler Tükler olarak dünyada ender toplumlardan biriyiz. İlişkilerimizin gelişmesi ve güçlenmesi adına her zaman varız” şeklinde konuştu. Ardından günün anısına Başkan Akdemir, Milletvekili Frank Schwabe’ye madenci heykeli ve belediye flaması hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz