Alman Öğrencilerden Vali Vekili Yalınalp’e Ziyaret

Hedef Koleji’nin Kardeş Okul Projesi kapsamında Manisa’ya gelen Almanya’nın Ingolstad şehrindeki Johann Michael-Sailer School öğrencileri...

Hedef Koleji’nin Kardeş Okul Projesi kapsamında Manisa’ya gelen Almanya’nın Ingolstad şehrindeki Johann Michael-Sailer School öğrencileri Manisa Vali Vekili Necmettin Yalınalp’i ziyaret etti.

Valilik Brifing Salonu’ndaki ziyarete, Johann Michael-Sailer School öğretmenler Reinhard Böhmer ve Annette Herbst eşliğindeki öğrencileri, Hedef Koleji ortağı Mustafa Kader, Almanca Öğretmeni Raşide Ceylan ile Din Bilgisi öğretmeni Kadir Keskin eşliğindeki öğrenciler katıldı. Ziyarette konuklarını 'hoşgeldiniz' diyerek karşılayan Vali Vekili Necmettin Yalınalp, “15 Eylül 1998’den bu tarafa kardeş şehiriz. Bu ziyaret de kardeşlik ziyaretlerinden bir tanesi. 473 yıldır devam eden mesir festivalimize delegasyon bazında sizleri de davet ediyoruz ve aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Ekonomik ve kültürel olarak da kardeşiz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında öğrencilerin yönelttiği çeşitli soruları içtenlikle yanıtlayan Vali Vekili Yalınalp, öğrencilere mesir ikramında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: