Alman Turistlerden Anlamlı Bağış

Almanya’dan Antalya'nın Manavgat İlçesi Evrenseki Beldesi'ne tatile gelen 10 kişilik turist grubu Manavgat Toros...

Almanya’dan Antalya'nın Manavgat İlçesi Evrenseki Beldesi'ne tatile gelen 10 kişilik turist grubu Manavgat Toros İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği'ne maddi yardımda bulundu.

Almanya’nın Münster şehrinden Manavgat'a tatil için gelen 10 kişilik turist kafilesi, Manavgat Toros İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Salih Barut ve okul aile birliği yetkilileriyle görüşen turist gurubunun sözcüsü Ludger Lindenblatt, eğitim kurumuna yardım yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kafiledeki arkadaşlarının çok değişik meslekler yaptığını kaydeden Lindenblatt," Tatil için her sene Manavgat’a geliyoruz. Türk insanını çok seviyoruz. Geldiğimiz her yıl, tarihi köprü üzerinde çeşitli etkinlikler düzenleyip, çocuklara çocuklara hediyeler dağıtırız. Bu yıl ise bir eğitim kurumuna yardım etmeyi daha doğru olduğuna karar verdik" dedi.

Reklam
Reklam

Lindenblatt, aralarında topladıkları bir miktar parayı Manavgat Toros İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yetkililerine teslim etti. Yapılan bu bağış nedeniyle Manavgat Toros İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından grup adına hazırlanan teşekkür plaketi Ludger Lindenblatt’a verildi. Grup daha sonra okul bahçesinde anasınıfı öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: