Almanlar 3 günde buldu!

G.Saray-F.Bahçe derbisinde sahaya rakı şişesi atan şahıs henüz tespit edilemedi ama Almanlar, St.Pauli-Schalke maçını tatil ettiren taraftarı ortaya çıkardı.

Bundeliga'da cuma akşamı oynanan St.Pauli-Schalke maçında yaşananlar Almanya için normal olaylar değildi. 35 yıl sonra ilk defa bir maç sahaya atılan cisim tarafından tatil edildi. Karşılaşmanın 89. dakikasında St. Paulili bir taraftar yan hakemin başına plastik bira bardağı atarak oyunun tatil edilmesine sebep oldu.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

[**SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

**](http://spor.mynet.com/sportv/)

Olayın üzerinden üç gün içinde o bardağı atan kişi tespit edildi. St. Pauli Basın Sözcüsü Christian Bönig, Olayı gerçekleştireni tespit ettik. Taraftarlarımız kulübümüzü arayarak o kişiyi bize bildirdiler dedi. Polisin 43 yaşında kombine kartı sahibi bir şüpheliyi gözaltına aldığı öğrenildi. Yakalanan şahıs suçlu bulunursa ağır para, hatta hapis cezasına çarptırılacak.

HALA ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Almanya'da bu yaşanırken, iki hafta önce Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahaya şişe atan kişi ise henüz bulunamadı. Yayıncı kuruluşun ve stat kameralarının da takip ettiği maçta kaleci Volkan Demirel'e rakı şişesi atan şahıs tespit edilemedi. Olay sonrası sadece Galatasaray, Futbol Federasyonu'ndan 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

[![Get Adobe Flash player](http://images.eplayer.performgroup.com/namedImage/12637/install_flash.gif)](http://www.adobe.com/go/getflashplayer)