Almanya Başbakanı Angela Merkel, Nevşehir’e Gelecek

Almanya Başbakanı Angela Merkel, kültür ve doğa manzaraları ile ünlü Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, kültür ve doğa manzaraları ile ünlü Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini ziyaret etmek üzere Nevşehir’e gelecek.

Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Başkanı da olan Angela Merkel, 24 Şubat 2013 Pazar günü akşam saat 21.05 sıralarında uçakla Nevşehir Tuzköy Havalimanı'na inecek. Geceyi Nevşehir’de geçirecek Merkel, 25 Şubat Pazartesi günü ise sabah saat 08.30’da Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezecek. Göreme Açık Hava Müzesi, Çavuşin Kilisesi, Zelve ve Avanos'u ziyaret edecek Alman Başbakanı, saat 10.00 sıralarında Ankara’ya gitmek üzere Nevşehir Tuzköy Havalimanı'na hareket edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: