Almanya Başbakanı Merkel, Trabzonspor Formasını Beğendi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, kendisine Trabzonspor forması hediye eden bordo - mavili taraftara, teşekkür yazısı...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, kendisine Trabzonspor forması hediye eden bordo - mavili taraftara, teşekkür yazısı gönderdiği bildirildi.

Bordo - mavili kulübün internet sitesinden yer alan habere göre, Almanya’da yaşayan Mehmet Sadedin Kültür isimli taraftarın, geçtiğimiz aylarda Kiel kentinde düzenlenen 13. Dünya Çağdaş Sanat Eserleri Etkinliği Documenta’nın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Joachim Gauck’a forma, rozet ve çeşitli hediyeler verdiği belirtildi.

Kültür’ün ayrıca, Başbakan Angela Merkel’e de üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması gönderdiği kaydedilirken, “Forması eline ulaşan Başbakan Merkel de Kültür’e resmi bir yazıyla teşekkür etti.” ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

KARTAL’DAKİ TESİS KİRALANDI

Bu arada, bordo - mavili kulübün İstanbul Kartal’da bulunan sosyal tesislerinin Atabay Petrol Ürünleri Şirketine kiralandığı belirtildi. Sözleşmeye göre kiracı firmanın gerekli ödemelerin yanı sıra söz konusu tesislerle ilgili tüm tadilat ve yenileme çalışmalarını da üstlendiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Buna göre, Atabay Petrol Ürünleri İnşaat ve Ticaret Limitet Şirketi sosyal tesislerimizde, açık-kapalı havuz, spor merkezi ve restorant gibi hizmetleri, kulübümüz standartlarına uygun bir şekilde 2023 yılı haziran ayı sonuna yürütecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: