Almanya - Hollanda maçı canlı yayınla TRT Spor'da

Almanya - Hollanda maçıyla futbol heyecanı devam ediyor. Canlı yayınla TRT Spor'da ekrana gelecek Almanya - Hollanda maçında Almanya, EURO 2016 öncesinde kendini deneme fırsatı bulacak.

Almanya - Hollanda karşılaşması bu akşam! Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde D Grubu'nu lider tamamlayan ve böylece Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'ya doğrudan katılma şansı elde eden Almanya, Fransa'nın ardından ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Almanya - Hollanda maçıyla futbol heyecanı devam ediyor. TRT Spor'da canlı yayınlanacak Almanya - Hollanda maçı Hannover'da HDI-Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak Almanya - Hollanda maçında Almanya yine zor bir rakip karşısında kendini deneme fırsatı yakalamış olacak ve galibiyet arayacak.

Reklam
Reklam

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde D Grubu'nda yer alan ve Polonya, İrlanda, İskoçya, Gürcistan ve Cebelitarık'ın önünde grubu lider tamalayarak EURO 2016'ya doğrudan katılan Almanya, şampiyonaya hazırlık maçlarıyla hazırlanıyor. Seribaşı ülkelerden olan Almanya, ilk hazırlık maçında turnuvaya ev sahipliği yapacak Fransa ile karşılaşmış ve sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Aynı gece Paris saldırılarının yaşanması ile gece adeta kabusa dönmüştü. Futbolcular olayın şokunu ise henüz atlatamadılar. Almanya, EURO 2016'nın en büyük favorilerinden biri durumunda. Son Dünya Kupasını kazanan Panzerler, yine kupaya uzanmayı hedefliyor. Almanya Milli Takımı'nda Lukas Podolski ve Mario Gomez de yer alıyor.

Öte yandan Milli Takımımız ile aynı grupta yer alan Hollanda ise grupta adeta kabusu yaşadı ve 4. tamamladığı grubun ardından, şampiyonada yer almayı başaramadı. Gruplar açıklandığında liderliği garanti görülen Hollanda'nın turnuvanın dışında kalması futbolseverleri şaşkına çevirmişti. Robben, Sneijder, Van Persie gibi pek çok yıldız bu nedenle turnuvada boy gösterme fırsatını kaçırdı. Hollanda hazırlık maçlarıyla gelecek hazırlıkları yaparken, farklı isimler ve sistemler üzerinde duruluyor. Son hazırlık maçında Galler'i 3-2 yenen Hollanda kadrosunda Wesley Sneijder yer alırken, tartışılan yıldız Robin van Persie ise kadroya dahil edilmedi.

Reklam
Reklam