Almanya Meksika maçı canlı izle: Konfederasyon Kupası'nda yarı finaller!

Almanya Meksika maçı bu akşam TRT Spor'da canlı yayınlanacak. Konfederasyon Kupası'nın yarı final turlarının tamamlanacağı bu maç sonrasında finalist belli olacak. Almanya Meksika maçı canlı izleme linkini ve maçla ilgili son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz. İşte, detaylarıyla Almanya Meksika maçı...

Rusya’da düzenlenen Konfederasyon Kupası’nda gün, yarı final mücadelesi günü. B Grubu’nda 3 maçtan da mağlubiyet almadan lider çıkan Almanya, A Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Meksika ile bu akşam karşılaşıyor. Turnuva içerisindeki favori takımlarından Almanya’da eksik oyuncu yok, Kuzey Amerika ekibinde sakatlığı sebebiyle Carlos Salcedo ve kırmızı kart cezası nedeniyle Andres Guardado kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

ALMANYA MEKSİKA MAÇI CANLI İZLE

Yukarıdaki bağlantımız aracılığı ile bu maçı yasal bir şekilde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

ALMANYA-MEKSİKA MAÇI İLE İKİ ŞAMPİYON TAKIM KARŞI KARŞIYA!

Meksika, 1999 yılında Konfederasyon Kupası’nı kazanmış ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Ancak Panzerler, daha önce 4 kez Dünya Kupası ve 3 Avrupa şampiyonluğu yaşamasına rağmen, bu turnuvada yarı finalden öteye gidemedi. 2005 yılında Konfederasyon Kupası’na ev sahipliği yapan Almanya, yarı finalde Brezilya’ya elenmiş ve üçüncülük karşılaşmasında Meksika’yı uzatmalarda 4-3 mağlup ederek turnuvayı üçüncü tamamlamıştı.
Bu akşam, saat 21.00'de başlayan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

İki takımın 11'leri

Almanya: Ter Stegen; Kimmich, Ginter, Rudiger; Henrichs, Rudy, Goretzka, Hector; Stindl, Draxler; Werner.

Meksika: Meksika: Ochoa, Moreno, Araujo, Alanís, Layun, Herrera, J Dos Santos, G Dos Santos, Aquino, Hernández, Jiménez.

Anahtar Kelimeler: