Almanya Şampiyonu Datça Belediyespor’a Rakip Oldu

Almanya U 19 Lig’i şampiyonu Mannhaim futbol takımı, 10 günlük kamp için geldiği Datça da...

Almanya U 19 Lig’i şampiyonu Mannhaim futbol takımı, 10 günlük kamp için geldiği Datça da bugün Datça Belediyespor’la dostluk maçı yaptı.

Kadrosunda Alman, Türk, İspanyol ve Suriyeli oyuncuların bulunduğu Mannhaim takımı oyuncuları yaptığı açıklamada, “Biz Almanya’nın 4.Ligi’nde oynuyorduk. Bu yıl yenilgisiz şampiyon olarak 3. Lig’e çıktık. Bu yüzden antrenörümüz bize ödül olarak gezi düzenledi. İlk olarak Almanya’dan Kos Adası’na geldik. Oradan Bodrum a oradan da Datça ya geldik. Burada çok sıcak karşılandık. İçimizde Türk arkadaşların da olmasının sayesinde hiç yabancılık çekmiyoruz. Halkın da bize ilgisi mükemmel. Burada 10 gün kamp yaparak Almanya’ya döneceğiz” dediler.

Reklam
Reklam

Dostluk havasında geçen maçın ilk devresi 1-1 berabere bittikten sonra maçın ikinci yarısı tamamen Mannhaim takımının üstünlüğüyle geçti ve maçı konuk takım 5-3 galip olarak bitirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: