Almanya Zonguldaklılar Derneği'nden Ziyaret

Almanya Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin'i ziyaret etti.

Almanya Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin'i ziyaret etti.

Yukarıbaş, ziyarette yaptığı konuşmada, gurbetçiler olarak bölgede yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını belirten Yukarıbaş, şöyle konuştu:

"Sivil toplum kuruluşlarının birbirleriyle uyum içerisinde olması önemlidir. Ereğlililer Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Noyan Keskin'in başkanlığa gelmesi ve yeni yöneticilerin belirlenmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gurbette yaşayan, yüreği bu memleket için atan insanlar olarak her zaman sizlerle birlikteyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Keskin de derneklerinin hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgi verdi.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz