Almanya'da F.Bahçe alarmı..!

Fenerbahçe'yi Perşembe günü oynanacak Borussia M'gladbach maçında yalnız bırakmak istemeyen Fenerbahçeli taraftarları zor anlar bekliyor olacak.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında deplasmanda Borussia M'gladbach ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi tribünden destekleyecek olan yaklaşık 3 bin Sarı Lacivertli taraftar, karşılaşma öncesi Alman polisinin zorbalığıyla karşılaşacak.

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Alman kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; maç öncesi güvenlik denetimlerinin arttırıldığı ve stada girecek Fenerbahçeli taraftarların özel eğitimli köpekler tarafından aranacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Borussia M'gladbach yönetimi stada hiçbir şekilde yanıcı madde sokulmaması için bu önlemlerin sıkılaştırıldığını belirtirken stat önüne kurulacak çadırlarda Fenerbahçeli taraftarları soyarak detaylı bir arama yapılacağı da ifade edildi.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN BÜYÜK HAZIRLIK
Borussia Park Stadı'nda oynanacak maç öncesi büyük bir hazırlığa girişen Fenerbahçeli taraftarların tribün şovu bu engellere takılabilir.

Maç öncesi yüzlerce meşale alan ve UEFA karşıtı bir koreografi için 2 bin euro'ya yakın masraf yapan "Genç Fenerbahçeliler" grubunun Avrupa oluşumu, yaşanan bu gelişmelerin ardından çalışmaların boşa gitmemesi için alternatif planlar yapmaya başladı.

Avrupa'nın birçok ülkesinden sayısız Fenerbahçeli'nin de bu maç için Almanya'ya akın ettiği öğrenilirken Fenerbahçe kafilesine büyük bir karşılama hazırlığı yapıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: