Almanya'nın Köln takımı gol kraliçesi Bilgin Defterli, Esenler'de

Kadın Milli Futbol Takım Kaptanı ve Almanya Köln takımının gol kraliçesi Bilgin Defterli, Esenler Beşiktaş...

Kadın Milli Futbol Takım Kaptanı ve Almanya Köln takımının gol kraliçesi Bilgin Defterli, Esenler Beşiktaş Futbol Okulu’nu ziyaret etti.
UEFA Antrenörlük B Lisansı kursu için Türkiye’ye gelen Bilgin Defterli, futbol okulunda Beşiktaşlı minik futbolcularla sohbet etti ve imzalı fotoğraflarını dağıttı. Çapraz bağlarından ameliyat olduğu için sezonu kapatmak zorunda kalan Bilgin Defterli, tedavisinin çok iyi geçtiğini belirterek, şunları söyledi:
''1 ay önce ameliyat oldum. Tedavi sürecim de çok iyi geçiyor. Antrenörlük kursu için gelmiştim. Burada Beşiktaşlı minik futbolcu kardeşlerimle sohbete ve Beşiktaş’ın tek kız futbolcusu Dilara’yı izlemek için geldim. Futbol Okulu’nun sahibi de bayan. Görüyorsunuz futbolun her alanında biz kadınların ağırlığı artıyor. Onlara destek vermek için geldim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz