Alo 188 Cenaze hattı, 24 saat Ünyelilerin hizmetinde

Ordu'nun Ünye Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Alo 188 Cenaze Hizmetleri hattı ile vatandaşlara 24 saat kesintisiz...

Ordu'nun Ünye Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Alo 188 Cenaze Hizmetleri hattı ile vatandaşlara 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor.

Mezarlıkların bakımından mezarlıklara ulaşıma kadar birçok konuda çalışma yürüten müdürlük, ayrıca Alo 188 cenaze hizmetleri hattı ile de hizmet veriyor. Çalışmaları değerlendiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Mezarlıklar müdürlüğümüz kuruluş tarihinden itibaren vatandaşımızın yanında olmaya özen göstermektedir. Müdürlüğümüz cenaze defin işlemleri, nakil işlemleri, levazım işleri başta olmak üzere bütün hizmetleri görmeye devam ediyor. Bunun yanında mezarlıklarla ilgili imar çalışmalarımız da devam etmektedir. Vatandaşlarımızın kabir yerlerine rahat ulaşabilmeleri adına mezarlıklarımızın yol çalışmaları da başlamış olup bu çalışmalar da yürütülmektedir." dedi.

Reklam
Reklam

Alo 188 cenaze hizmetleri hattının 24 saat vatandaşların emrinde olduğunu kaydeden Başkan Ahmet Arpacıoğlu, şunları dile getirdi: "Bu hattı arayan vatandaşlarımızın cenaze ile ilgili bütün işlemlerini Ünye Belediyesi olarak karşılıyoruz. Dervişoğlu Mezarlığı'nda atıl durumda bulunan binamız restore edilmiş, yağmurlu havalarda Ünyelilerin emrinde olduğunu ifade etmek isterim. Ayrıca Gürecülü mahallemizdeki 24 dönümlük bir mezarlık alanı daha tahsis ettik.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz