Alo Atık Hattı Ve Atık Toplama Aracı Tanıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmete giren Alo Atık Hattı ile atık elektronik eşya ve atık pil toplama aracının tanıtımını yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmete giren Alo Atık Hattı ile atık elektronik eşya ve atık pil toplama aracının tanıtımını yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Yavuz Özcan Parkı'nda atıkların geri kazanımı, sinekle mücadele, hava ve deniz kirliliğine ilişkin vatandaşlara broşür dağıttı. Etkinlikte, 247 00 08 numaralı Alo Atık Hattı ile atık elektrikli ve elektronik eşya ve atık pil toplama aracı konusunda vatandaşlar bilgilendirildi.

Reklam
Reklam

Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü yetkilileri, Alo Atık Hattı'nın aranması halinde ambalaj, pil, elektronik, bitkisel atık yağlar, lastikler, madeni yağlar gibi geri kazanılabilir atıkların ilgili belediye ve firmalar tarafından alınmasının sağlanacağını bildirdi.

Yetkililer, atık elektrikli ve elektronik eşya ve atık pil toplama aracının da vatandaşların bildirmesi halinde atıkları hafta içi mesai saatleri içinde adresten alarak geri dönüşüm tesislerine götüreceğini kaydetti.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz