Alo Fetva Büyük İlgi Görüyor

Sakarya Müftülüğü tarafından ilk kez bu Ramazan ayında uygulamaya başlanan Alo 190 Fetva Hizmetleri büyük...

Sakarya Müftülüğü tarafından ilk kez bu Ramazan ayında uygulamaya başlanan Alo 190 Fetva Hizmetleri büyük ilgi görüyor. Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, halkın ilgisinden memnun olduklarını belirterek, Ramazan boyunca sürecek olan uygulamanın sabah 09.00 akşam 23.00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirtti.

Ramazan ayı faaliyetleri çerçevesinde Sakarya’da ilk kez uygulanan Alo 190 Fetva hizmetine Sakaryalılar yoğun ilgi gösteriyor.

İl Müftüsü İlyas Serenli konu hakkında yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı faaliyetleri çerçevesinde Sakarya’da ilk kez uygulanan Alo 190 Fetva hizmetine halkımız yoğun ilgi göstermektedir. Vatandaşlarımızın Ramazan ayı boyunca merak ettikleri soruları sorarak cevaplarını aldıkları Alo 190 fetva hattı sabah 09.00 ile 23.00 arası hizmet vermektedir. Sakarya Müftülüğü’nün bu yıl ilk kez uygulamaya geçirdiği Alo 190 Fetva hizmeti kapsamında Müftülük görevlileri, 09.00 ile 23.00 saatleri arasında nöbetleşe olarak vatandaşlarımızın merak ettikleri soruları cevaplandırmaya devam etmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Sakarya Müftülüğü Alo Fetva hizmetine ulaşmak için Alo 190 nolu telefondan 136 dahili numarasının çevrilmesi yeterli oluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: