Alo174 Gıda Hattı vatandaşlara tanıtılıyor

Siirt Tarım İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından 2009 yılında devreye...

Siirt Tarım İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından 2009 yılında devreye sokulan gıda ihbar hattı Alo 174‘e ilişkin şehrin muhtelif noktalarında tanıtım çalışmalarının yapıldığı bildirildi.
Tanıtım çalışmaları kapsamında, Tarım İl Müdürlüğümüzde görevli gıda kontrolörlerince işlek caddelerde stant açılarak, Alo Gıda hattı hakkında vatandaşlarımız bilgilendirilmekte, hattın kullanımı teşvik edilmeye çalışılmaktadır. Sözkonusu çalışmalar sırasında vatandaşla birebir diyalog kurularak hattın fonksiyonu ve işleyişi hakkında bilgiler sunulmakta, bilinçli gıda tüketimi konusunda hazırlanan broşürler verilmekte ve çeşitli eşantiyonlar halka dağıtılmaktadır. Söz konusu tanıtım çalışmalarımız İl Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi tarafından aralıksız bir şekilde devam etmekte olduğu açıklandı.
Vatandaşlarımız gıda ile ilgili her türlü şikayetlerini 7 gün 24 saat ALO 174 Gıda Hattı’na ya da İl Tarım Müdürlüğü'ne doğrudan arayarak yapabilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz