Alparslan Özmol: Kastamonu'yu Çok Beğendim, Mutlaka Yine Geleceğim

Çocuklar Duymasın dizisinin 'Çaycı Hüseyin’i Alparslan Özmol, ilk defa geldiği Kastamonu’yu çok beğendiğini ve tatil...

Çocuklar Duymasın dizisinin 'Çaycı Hüseyin’i Alparslan Özmol, ilk defa geldiği Kastamonu’yu çok beğendiğini ve tatil yapmak amacıyla mutlaka yine geleceğini söyledi.

Maxi Karizma’nın ikinci şubesinin açılışı için Kastamonu’ya gelen Alparslan Özmol, Kastamonu halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Her yaş grubundan vatandaş, oyuncuyla fotoğraf çektirip sohbet etme imkânı buldu.

Halkın yoğun ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Özmol, "Kastamonu gelişmeye, çok müsait ve bunu değerlendiren bir il. İlk defa geliyorum. Çok beğendim, konakları ziyaret ettim. Çiftliklere gittim. Daha da gezme vaktimiz yok ama bir ara tatil amaçlı özellikle geleceğim.” dedi. Özmol Kastamonu’ya gelmesine vesile olan Maxi Karizma yetkililerine de teşekkürlerini sundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: