Alparslan Türkeş Akademisi mezunlarına sertifika

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen Alparslan Türkeş Akademisi mezunlarını verdi.Hazer Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı ve İlyas Bahar ile çok sayıda davetli katıldı.Akademiyi başarıyla tamamlayan öğrencilerin sertifika ve ödülleri Ülkü Ocakları Kütahya Şube Başkanı Seirdar Akkoç ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.Bu arada, akademinin hocalarına da teşekkür plaketi takdim edildi.Tören, ozan Emin Demir konseriyle sona erdi.

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen Alparslan Türkeş Akademisi mezunlarını verdi.
Hazer Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı ve İlyas Bahar ile çok sayıda davetli katıldı.
Akademiyi başarıyla tamamlayan öğrencilerin sertifika ve ödülleri Ülkü Ocakları Kütahya Şube Başkanı Seirdar Akkoç ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.Bu arada, akademinin hocalarına da teşekkür plaketi takdim edildi.
Tören, ozan Emin Demir konseriyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz