Alparslan Türkeş İçin Mevlid-i Şerif Okutulacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Teşkilatı, MHP’nin Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş için 4...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Teşkilatı, MHP’nin Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş için 4 Nisan 2013 Perşembe günü Mevlid-i şerif okutacak.

MHP Osmaniye İl Basın Sözcüsü Mümtaz Arite yaptığı açıklamada, 4 Nisan 1997’de vefat eden Alparslan Türkeş’i, ölümünün 16. yıldönümünde Osmaniye’de dualarla anacaklarını söyledi. Alparslan Türkeş’in Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli siyaset ve devlet adamlarından birisi olduğunu söyleyen Arite, başbuğun fikir ve düşüncelerinin ülkenin kurtuluş reçetesi olduğunu belirtti. Türkeş’in Türk siyasetinde bilge bir lider olarak kabul gördüğüne dikkat çeken Arite, MHP’nin başbuğun çizdiği yol ve hedeflerden en ufak bir sapma yapmadan yoluna devam ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Arite açıklamasında, “Başbuğumuz, hayatı ve mücadelesi ile örnek bir insan olmuştur. Hayatını Türk milletine adamış ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan da kaçınmamıştır. Karşılığında ise hiçbir mükafat beklememiştir. Liderliği ve cesareti herkes tarafından takdirle karşılanmıştır. Yetiştirdiği kadrolar ise ondan aldıkları ilham ve güçle dün olduğu gibi bugün de ülkesi ve milleti için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdırlar. Biz kendisinden razı olduk, Allah’ta kendisinden razı olsun” dedi.

Mevlid’in 4 Nisan 2013 Perşembe günü Büyük Cami’de Akşam namazı ile Yatsı namazı arasında okutulacağını bildiren Arite, tüm Osmaniyeli’leri davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: