Alpaslan Ali Can Koleji Ödül Dağıtmaya Devam Ediyor

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Koleji’nin geleneksel hale getirdiği ödüllü bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi....

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Koleji’nin geleneksel hale getirdiği ödüllü bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Burdur Merkez ve merkeze bağlı köy ilköğretim okullarından 650 öğrencinin katıldığı yarışma sonunda 4’üncü sınıflarda TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’ndan Burak Şimşek, 5’inci sınıflarda ise Gazi İlköğretim Okulu’ndan Emin Algan Aşır birinci oldu. 4’üncü sınıflar genel sıralamada ise Alpaslan Ali Can Koleji öğrencisi İrem Bedur ilk sırada yer aldı. Bedür ve Şimşek birer bisikletle ödüllendirilirken, Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Aşır ise tablet bilgisayar kazandı.

Reklam
Reklam

Her yıl yoğun katılımla gerçekleşen yarışmanın sonuçları Alpaslan Ali Can Koleji Çok Amaçlı Salon'da yapılan kutlamada açıklandı. Ödül töreninin açılış konuşmasını Kolej İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Demirci yaptı. Eğitimde feda edilecek hiçbir ferdin olmadığının altını çizen Müdür Demirci, bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen ödüllü bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Oğuz Eğitim Kurumları adına söz alan Zekai Işık, eğitim öğretimin önemini vurguladı. Işık, yarışmada başarı elde eden tüm öğrencileri kutladı.

Yarışmada ilk üçe giren öğrenciler ise fotoğraf makinesi, mp4 ve tablet bilgisayarla ödüllendirildi. Ödüllü Bilgi yarışmasının birinci olan öğrencilerin velisi Ümit Aşır ve Veli Şimşek yarışmayı düzenleyen Özel Alpaslan Ali Can Koleji’ne teşekkür etti. Kutlamaya, yarışmaya katılan öğrencilerin velileri, öğretmenleri, okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: