Alpay Ve Septioğlu, Iş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ milletvekilleri Şuay Alpay ve Faruk Septioğlu, iftarda iş adamlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ milletvekilleri Şuay Alpay ve Faruk Septioğlu, iftarda iş adamlarıyla bir araya geldi.

Alpay ve Septioğlu, Keban Alabalık Firması tarafından Keban Çırçır Alabalık Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Firmanın sahibi Ayhan Şimşek,Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, resmi kurum müdürleri ve çok sayıda iş adamının katıldığı programda yaptığı konuşmada, 1995 yılında yıllık 30 tonla başladıkları alabalık üretimini yıllık 5 bin tona çıkardıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

"Dünya Keban'dan daha büyük değil, Elazığ'dan hiç değil" diyen Şimşek, Avrupa firmalarının kendileriyle çalışmalarını reklam amaçlı kullanmaya başladıklarını söyledi. Şimşek, "Avrupa firmaları bizlerle ortak girişimler, karşılıklı şirket evlilikleri yapmak için kapımızı çalıyor. Bu da 'Dünya Keban'dan büyük değil' ifadesinin örneği" dedi.

Şimşek, dünya firması olma yolunda ilerlediklerini ifade etti.

Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: